Sopivan kokoista lakipalvelua – kilauta kumppanille!

Lakipalvelut ja näkemystä yrityksen perustamiseen – valitse yhteistyö Lakikumppanin kanssa!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lakikumppanin avulla uuden yrityksen perustaminen sujuu vaivattomasti ja lainmukaisesti oikein. Tarjoamme laadukkaat ja mukautuvat lakipalvelut PK-yritysten tarpeisiin Helsingistä käsin koko Suomessa.

Monipuoliset palvelut yrityksesi kasvun tueksi

Ennakoiva lakiapu

Perehtymällä yrityksen toimintaan ja tunnistamalla mahdolliset riskitilanteet pystymme yhdessä ennakoimaan ongelmat jo ennen niiden syntymistä. Ennakointi tuo säästöä kustannuksiin ja helpottaa yrityksen arkipäiväistä pyörittämistä.

Tukena yrityksen arjessa

Lakikumppani on apunasi monipuolisesti erilaisissa lakiasioissa, joita kohtaat jokapäiväisessä toiminnassa ja elämän vaihtelevissa tilanteissa. Palveluitamme hyödyntämällä tukenasi on tuttu ihminen, oma Lakikumppanisi matalalla kynnyksellä – yhden yhteydenoton päässä.

Yrityksen perustaminen

Tarjoamme kokonaisvaltaista tukea uuden yrityksen perustamiseen. Mutkattoman yhteistyön avulla pääset tehokkaasti vauhtiin liiketoimintasi kehittämisessä.

Asiantuntija-apu neuvottelutilanteissa

Lakikumppanin tiimistä löytyy myös syvää ymmärrystä ja perehtyneisyyttä yrityksen liiketoiminnan kasvuun vaikuttavista tekijöistä sekä riskien tasapainosta erilaisissa neuvottelutilanteissa. Avustamme ja valmennamme tarvittaessa neuvotteluihin valmistautumisessa sekä neuvotteluiden käymisessä.

Sopimukset ja asiakirjat

Olemme apuna erilaisten sopimusten ja asiakirjojen laatimisessa ja tarkistamisessa. Palvelu vapauttaa sinulle arvokasta työaikaa ja varmistaa, että asiat hoituvat lainmukaisesti oikein.

Valitse asiantunteva ja joustava kumppani

Asiakastyytyväisyys on kaiken toimintamme tärkein tavoite. Olemme helposti lähestyttävä yhteistyökumppani, jonka apuun ja tukeen voit luottaa myös haastavia tilanteita kohdatessasi.

  1. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua kustannustehokkaasti. Hyödyntäessäsi Lakikumppanin palveluita sinulla on välitön yhteys tuttuun ihmiseen, ja saat tilanteeseesi sopivaa palvelua.
  2. Olemme aina helposti tavoitettavissasi. Haluamme tarjota välitöntä palvelua ja varmistaa, että koet saavasi toiveitasi vastaavaa tukea.
  3. Tuomme joustavuutta ja mukautuvuutta lakipalveluihin. Lakikumppani tekee aitoa yhteistyötä ja on ennen kaikkea joustava palveluntarjoaja korkeasta laadusta tinkimättä.

Välitön yhteys tuttuun ihmiseen – Lakikumppani tukenasi arjen vaihtelevissa tilanteissa

Lakikumppani Oy on uudenlainen, joustavampi lakipalvelu yksityishenkilöille ja PK-yrityksille. Tarjoamme tukea vaihtelevissa elämäntilanteissa ja yrityksen eri vaiheissa. Perehdymme aina perusteellisesti asiakkaamme tilanteeseen kokonaisvaltaisesti tai asiakasyrityksemme liiketoimintaan, mahdollisuuksiin sekä haasteisiin. 


Ennen työhön ryhtymistä käymme asiakkaan kanssa yhdessä läpi arvion tulevan projektin tai työn tuntimäärästä ja kokonaisuudesta. Kanssamme tiedät aina, mistä maksat. Halutessasi tarjoamme myös mahdollisuuden ajantasaiseen näkymään työn etenemisestä yhteistyön kaikissa vaiheissa. Kilpailukykyinen hinnoittelu tapahtuu sopimuksen mukaan.